KL Utbildning erbjuder lärarledda distans/fjärrutbildningar på en stor del av vårt normala utbud. Att kunna utbilda på plats eller så nära kunden som möjligt är viktigt för oss. För att delta på en utbildning krävs i princip bara en bra hastighet på internet. Det går att genomföra utbildningen via mobil eller surfplatta men vi rekommenderar att man använder en dator med mikrofon. Efter avslutad utbildning, med godkänt resultat på slutprovet, utfärdar vi som vanligt intyg och kort.

Hur går det till?

Tillsammans med bekräftelsen bifogas en länk där deltagaren på angiven tid kan ansluta sig från arbetet eller hemifrån. Därefter hålls utbildningen via videolänk/samtal där deltagarna ser instruktören och presentationen sida vid sida. Frågor görs via mikrofon eller chatt. Innehållet och våra engagerade instruktörer är det ingen skillnad på, tveka inte att höra av dig om du undrar något.

Distansutbildningarna har olika digitala rum. Vänligen notera vilket rum som står i din bekräftelse för att komma till rätt utbildning.

PC/MAC

Telefon/Surfplatta

Kontakta oss:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Växel: tel. 010-2090190

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil. 0709-762866